top of page

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING VERZONDEN?

Zodra de bestelling door Jungle-Insignes is ontvangen krijgt u zo snel mogelijke een reactie (let op: check je spammail). In de ontvangstbevestiging wordt een nota van de bestelling toegevoegd. Op de nota staan de kosten en bijbehorende verpak en verzendkosten. Bestellingen worden verzonden nadat de betaling van het totaalbedrag is ontvangen op de opgegeven bankrekening. Op alle bestellingen zijn de leveringsvoorwaarden van toepassing.

HOEVEEL ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Voor elke verzending worden verzend & verpakkingskosten gerekend. 

Tot 20 gram - €1,50

Tot 50 gram - €2,70

Tot 350 gram - €4,55

Tot 2 KG - €5,90 (mits brievenbuspakketje)

Tot 10 KG - €9,90 (pakketje)

Verzending naar buitenland gaat op aanvraag. 

WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Er kan alleen betaald worden per bank na reactie met daarin bijbehorende nota.

WAT DOET JUNGLE-INSIGNES MET MIJN GEGEVENS?

Sinds 28 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Gegevens die bij ons bekend zijn worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van bestellingen. In ons AVG-protocol / privacyverklaring staat uitgebreid vastgelegd hoe Jungle-Insignes hier mee om gaat.

WAT IS DE LEVERTIJD?

Zodra Jungle-Insignes de betaling heeft ontvangen zal de bestelling zo snel mogelijk worden verzonden. Over algemeen zal dit 1-7 werkdagen duren, mits anders vermeld.

HOE KAN IK EEN VRAAG STELLEN?

Vragen kunnen gesteld worden via het contactformulier of via jungle.insignes@gmail.com. Verder zijn we bereikbaar op Instagram en Facebook.

FAQ: FAQ
bottom of page